Sistem pentru balcoane

Nu este necesară revopsirea

Rezistent la Factorii atmosferici

Nu este necesară intreținerea

Garantat 10 ani

icon servicii

Sistem pentru balcoane

BALCOANELE ȘI SCĂRILE EXTERIOARE SUNT ELEMENTE PUTERNIC EXPUSE AGENȚILOR ATMOSFERICI.

Ploaia, ceața, soarele, zăpada, înghețul sau chiar și sarea, atacă produsele din fier și lemn, obligând proprietarul proprietății să întrețină aceste lucruri si asta este costisitor. PVC-ul este soluția definitivă a problemei; estetica este chiar mai bună decât produsele originale, dar durabilitatea este foarte mare fără vopsire, iar rezistența mecanică este asigurată de structura internă din fier zincat la cald. Balcoanele noastre pot fi integrate într-un context montan sau arhitectural clasic, pot fi instalate în case individuale sau hoteluri, deoarece sunt toate certificate și absolut sigure.

PLASTSTIL este o realitate productivă importantă în sectorul parapetelor și gardurilor din PVC și ALUMINIUM. Experiența noastră ne-a permis să creăm și să patentăm seria de profil EKO Line ® , care are caracteristici estetice și de durabilitate excelente. Profile bare extrudate produse din PVC rigid, PVC spumă și versiunea spuma PVC încărcate 30% din fibra de sticla: EKO Linia PLUS ® . Profilele METAL Line ® din aluminiu extrudat, vopsite și / sau acoperite cu film, combinate cu structuri din PVC armate cu fier sau profile din oțel galvanizat.

STILUL CARE REZISTA TRECERII TIMPULUI

Profilurile Plaststil sunt acoperite de o garanție de zece ani împotriva modificărilor de culoare și a defectelor structurale datorate agenților atmosferici.

ROBUST ȘI ELEGANT

Sisteme de fixare verticală certificate CE EN1090 pentru rezistență la tracțiune de 200 kg / m.

RESPECT PENTRU MEDIU

Plaststil a făcut din respect pentru mediu filozofia sa de dezvoltare industrială. 10% din clorura de polivinil folosită pentru extrudarea profilelor de balcon este „regenerată”, prin urmare provine din PVC reciclat.

NU NECESITĂ ÎNTREȚINERE

Profilele de parapet din plasticino nu necesită nicio întreținere și au o durată de viață lungă , deoarece își mențin caracteristicile originale

Scroll to Top
Vezi catalogul PLASTSTIL