Sistem de jardiniere

Nu este necesară revopsirea

Rezistent la Factorii atmosferici

Nu este necesară intreținerea

Garantat 10 ani

icon servicii

Sistem de jardiniere

Mașinile de plantat sunt asamblate cu profile EkoLine și sunt potrivite pentru toate tipurile de medii în aer liber, cum ar fi grădini, balcoane, terase, piscină.

Principala caracteristică este absența totală a întreținerii, deoarece acestea nu se deteriorează în contact cu apa, solul și îngrășămintele; în plus, șuruburile utilizate pentru asamblare sunt total din oțel inoxidabil.

Structura plantatorului este solidă și potrivită pentru a conține un strat scăzut de argilă extinsă și sol până la marginea superioară; nu este nevoie să introduceți ghivece, dar flori și plante pot fi plantate direct în pământ, în contact cu profilele.

Acestea pot fi utilizate în cele mai extreme locuri, cum ar fi munții înalți, unde există multă zăpadă și temperaturi reci sau în zone agresive, cum ar fi plajele sau în apropierea mării, pentru că nu se tem de sărăcia.

Transport rapid într-o săptămână. Produsul, pentru performanță și durabilitate, este o noutate absolută în sector și astăzi este disponibil cu noi culori metalice Eko Tech și culori Eko Wood .

cadru 1

Descărcați profilele

Scroll to Top
Vezi catalogul PLASTSTIL