Sistem cu obloane glisante

Nu este necesară revopsirea

Rezistent la Factorii atmosferici

Nu este necesară intreținerea

Garantat 10 ani

icon servicii

Sistem de obloane glisante PVC

Plaststil prezintă 4 modele de rulouri din PVC în 46 de culori diferite.

Toate modelele pot fi echipate cu șuruburi anti-ridicare manuale sau automate.

În plus, obloanele cu role de PVC sunt preferate pentru proprietățile sale termoizolante, deoarece „clorura de vinil” este intrinsec un conductor de căldură slab sau pentru raportul calitate / preț excelent și din acest motiv din urmă obloanele din PVC încă se păstrează astăzi. o cotă de piață substanțială.

obloane 2

ALUMINIU CU POLIURETAN DE ÎNALTĂ DENSITATE ȘI MEDIE

Sunt ușoare, cu culori strălucitoare, nu se deformează la soare și nu se estompează la fel de bine și sunt izolate cu poliuretan în toate lamelele. Sunt produse în sistemele noastre de profilare pornind de la foi pre-pictate în 36 de culori standard și grosime ridicată și sunt disponibile cu 2 tipuri de spumă: „densitatea medie” clasică și „densitatea înaltă” robustă.

Jaluzelele cu role izolate din aluminiu garantează absența totală a întreținerii și durata de viață foarte lungă, precum și ușurință și ușurință de manevră.

Partea superioară a gamei este reprezentată de acest model produs cu folie de aluminiu cu grosimea de 0,36 mm și spumat cu poliuretan cu o densitate mai mare de 250 kg / m3, precum și borne standard în aluminiu extrudat vopsit cu garnitură anti-zgomot. Toate acestea înseamnă siguranță și protecție împotriva grindinei.

Sistem de obloane glisante INOX

50% din furturi apar prin ferestre și, în majoritatea cazurilor, sunt comise de hoți care sunt slab pregătiți să facă față obstacolelor și evenimentelor neașteptate. Jaluzelele cu rolă de siguranță izolate Plasticino acționează ca un element de descurajare și oferă o rezistență excelentă la încercările de rupere, acest lucru este posibil datorită caracteristicilor materiilor prime utilizate, combinate cu accesoriile de siguranță.

Obloanele cu role izolate din oțel sunt alcătuite din șipci agățate între ele, „un perete real” ținut de capace laterale care asigură tăcerea în timpul utilizării și o manevră ușoară de înfășurare și desfășurare. Laminatul din oțel, disponibil în 26 de culori standard, are o grosime de 0,4 mm și colorarea sa derivă din „laminarea” cu pigmenți rezistenți la razele UV și „rezistenți la zgârieturi”. Această prelucrare garantează protecția împotriva timpului și combinată cu izolația internă are, de asemenea, o putere de izolare fonică mare.

Obloane inox
Scroll to Top
Vezi catalogul PLASTSTIL