Seria confort

Nu este necesară revopsirea

Rezistent la Factorii atmosferici

Nu este necesară intreținerea

Garantat 10 ani

IDEAL 4000​

IDEAL 4000® de la aluplast constituie sinteza perfecta de tehnologie inovativa a ferestrelor si bucurie de a trai.

Lățime profil 70/85mm

Sistemele pentru ferestredin PVC aluplast IDEAL 4000® ating prin structura sistemului de 5-6 camere la profilul standard, 2 niveluri de garnituri de bataie si o adancime constructiva de 70-85 mm, valori de izolare termica foarte bune si indeplinesc inca de acum standardele viitorului. 

Smart-slide uși culisante

Ușile culisante smart-slide constituie o generație nouă în domeniul ușilor culisante cu glisare paralelă, care mai întâi de toate se caracterizează prin soluții tehnice excelente și confortul operării.

CONSTRUCȚIE DE ÎNALTĂ CALITATE

Ușile culisante smart-slide oferă o soluție nouă pentru industria ușilor/ferestrelor culisante și sunt menite să devină o alternativă atractivă pentru ușile tip PSK (ușă oscilant-culisantă cu glisare paralelă)/culisante. Sunt o soluție excelentă pentru ambele, locuințe particulare, precum și clădiri publice, unde se așteaptă o utilizare simplă și fiabilitate de la ușile culisante. O combinație bine gândită de soluții tehnice înseamnă că opțiunea smart-slide obține rezultate foarte bune la testele de izolare, rezistență la vânt și impermeabilitate. Toate acestea mulțumită garniturilor cercevelei care se potrivesc perfect și sunt presate transversal de canat de-a lungul întregului perimetru, prin rotirea mânerului. Punctele de închidere se unesc în zona reazemului, asigurând o construcție solidă.

Scroll to Top
Vezi catalogul PLASTSTIL